Bemutatkozás

Kedves Leendő Vásárlónk!

Sunset logoA Sunset Team Kft. nevében üdvözöljük minden kedves leendő partnerünket.
Cégünk küldetése nem kevesebb, mint hogy termékeink az egészséges táplálkozást szolgálják, a felhasználó munkáját a lehető legteljesebb mértékben megkönnyítsék, az előállított élelmiszer értékesítése során elismerést hozzanak a gyártójának és örömet szerezzenek a fogyasztójának.

Célunk, hogy az összes fellelhető magyar alapanyagból, saját üzemünkben előállítva, hazai munkaerővel, egészséges és kiváló minőségű termékeket fejlesszünk, készítsünk és értékesítsünk. Ha termékeinket áttekintik, meggyőződhetnek arról, hogy termékeink mesterséges illetve helyettesítő anyagokat csak a legszükségesebb mértékben tartalmaznak.

Saját üzemünkben folyamatosan fejlesztjük és készítjük az Önök munkáját megkönnyítő anyagokat. Néhány hónapon belül szinte az összes élelmiszer nagykereskedelmi vállalkozásnál jelen lesznek termékeink.

Kérjük, keressék ingyenes mintáinkat kipróbálásra a forgalmazóknál, vagy közvetlenül a megadott elérhetőségeinken jelezzék minta iránti igényüket. Termékeink felhasználása során, bármely esetleges panaszt, észrevételt az ország egész területén 48 órán belül garantáltan megvizsgálunk és amennyiben szükséges orvosolunk.

Minden kedves leendő partnerünknek kívánunk termékeink használata során sok örömet és eredményes munkát üzleti vállalkozásában!

A Sunset Team Kft. tulajdonosai és dolgozói.