Túrófix túró töltelék stabilizátor

Töltelékek, szószok

TúrófixTörténetíróink szerint a honfoglaló magyarokat Bölcs Leó bizánci császár "tejivóknak" nevezte. Õseink már a honfoglalás előtt is ismerték a tejfeldolgozás néhány ágát.
Ezt az is bizonyítja, hogy a fejni, valamint - a túró és a sajtkészítés mellékterméke -, a savó szavaink finn-ugor eredetűek.
Mi magyarok így ősidők óta szeretjük és fogyasztjuk a tejet és a túrót. A modern pékipar és cukrászat finomabbnál finomabb túrós finom pékárut és süteményeket készít.

A fogyasztó számára az esztétikai élmény is nagyon fontos a megvásárolni kívánt termék kiválasztása során. Termékünk, a "Túrófix" többek között segít megóvni a tölteléket az elkészítés során hő hatására bekövetkező szétfolyástól.

 

Ezen kívül a sütés nélkül készült termékekben is használható, mivel a felhasználás során, a "Túrófix" a hozzáadott ízesítő anyagok miatt egyenletes ízhatású termelést biztosít.

A túró töltelék stabilizátor természetes alapú összetevőket, aromákat és cukrot tartalmaz, így használata mellett már nem szükséges további ízesítő anyag hozzáadása a töltelékhez.

Recept

100% Túró
30%  Túrófix

 

Felhasználás

Mérjük be a szükséges túró mennyiséget. Adjunk hozzá a túrófixet Keverjük csomómentesre. Az elkészült túrótöltelék sütésálló és azonnal felhasználható.