Cégtörténet

A folyamatos minőségjavítás és egyre változatosabb termékek fejlesztésének útján

Rubin logoA Rubin Pékség 1993. szeptember 01-jén kezdte meg működését annak érdekében, hogy az akkor nyíló Rubin Hotel vendégeinek igényes és választékos pékárukat készítsen.

Néhány hónap elteltével a vállalkozás további piacokat hódított meg, hogy minél több ember megismerhesse és megkóstolhassa minőségi termékeit, ezért bőséges választékával felkereste Budapest élelmiszer üzleteit.

Kezdetben mindössze 16 fajta pékárut szállított ki az üzem, de néhány éven belül ez a szám közel 100-ra gyarapodott, a vevők legnagyobb megelégedésére. Újabb pár év elteltével már túl kicsinek bizonyult a szállodában működő üzem, ezért a pékség tulajdonosai egy új terület után néztek, hogy biztosítsák a megfelelő helyet a vállalkozás további fejlődése érdekében.
A Rubin-Pékség Kft 2004. utolsó munkanapja legvégén sikeresen megvásárolta a Kelenvölgyben lévő 1939. óta működő patinás pékséget, ami azonban a rossz műszaki állapota miatt még nem volt alkalmas a mindennapos munkavégzésre.

2005. őszére viszont, hatalmas munka után, méltó módon, kívül-belül megújult a péküzem és elkezdődhetett a nagy tervek megvalósításához szükséges gépek és eszközök beszerzése. Október elejére minden berendezés az üzem területén volt, de semminek nem volt még meg a helye - az idő pedig egyre csak sürgetett.
Október 16-án egy nap alatt át kellett költöztetni az üzemet folyamatos termelés mellett úgy, hogy a kedves vásárlók semmiben se szenvedjenek hiányt, még egy napra sem. A vállalkozás legnehezebb napja kisebb nagyobb problémák mellett sikeresen zárult és elkezdődött a pékség további intenzív fejlődése, amihez rövid időn belül sikerült megtalálni a megfelelő kvalitásokkal rendelkező pékeket és ezzel kiegészíteni az elméletben és gyakorlatban egyaránt rendkívül magas mércét felállító szakember-gárdát, ami a sikeres vállalkozás egyik alappillérének bizonyult az elmúlt évek során.

A Rubin-Pékség Kft. jelenleg már 167 fajta pékáruval áll a vásárlók szolgálatában, amelyek közül sok olyan termék van, amit az országban más vállalkozás nem készít.
A bőség zavarában megtalálhatóak a kizárólag rozskovásszal készülő búza, rozs és magvas kenyerektől kezdve, a kalács-, zsemle- és kifliféléken át, a különböző fánkokig és az egyre bővülő töltelékkínálattal rendelkező leveles tésztából készülő finomságokig szinte minden, hogy a magyar piacon egyedülálló különleges pékárukról, a tönkölyös és szőlőmaglisztes termékekről már ne is beszéljünk.

A mai igényeknek megfelelően 2009 őszétől teljesen transzzsírsav-mentes margarinokkal készülnek a finompékáruk és a saját készítésű gyümölcstöltelékek kizárólag friss, illetőleg fagyasztott gyümölcsöket tartalmaznak, tartósítószer és színezékek nélkül, ezzel még nagyobb hangsúlyt fektetve a minőségre, ami komoly fegyverténynek bizonyul a silányabb termékeket forgalmazó multikkal szemben, és így nem utolsósorban a pékség termékei nem csupán finomak, de egészségesek is.

A péküzem tűzforró kemencéi mellett, éjjel-nappal 22 szakember dolgozik azon, majdnem folyamatos 24 órás termelésben, hogy naponta háromszor, ínycsiklandóan finom és friss pékárukkal lássák el a kedves vevőket, Budapesten és Pest megye déli részén.

Keressen meg minket!

Rubin Pékség 1116 Budapest, Alabástrom utca 25.
Megrendelés/információkérés: +36-1-319-7110